Nyitólap

2012_02_07_Tengerpart_by_Adrienn_Ecsedi
Adrienn vagyok, ez a weboldal pedig digitális festményeimnek és rajzaimnak ad helyet. Gyerekkori álmom, hogy szép illusztrációkat és képregényt készítsek. Most főként illusztrációkon dolgozom, de amint van egy kis szabadidőm azt a képregényemre fordítom. Úgy gondolom, ha minden nap teszek érte valamit, akkor előbb utóbb el fog készülni. :)

Mit találsz ezen a weboldalon?

Tajkepek Portrek Allatok_es_novenyek


Legújabb rajzaim

Együtt - Fantasy sárkány illusztráció Együtt – Fantasy sárkány illusztráció (9/10/2014) - Ezen a fantasy képen egy zöld sárkány és egy vörös hajú nő ül egymás mellett egy vár romjainak lépcsőjén. A nő egy könyvet tart a kezében és a sárkánynak dől. Mindketten a távolba révednek. A lépcsőn túl látni az alattuk elterülő világot. Kik ők és hogy tud egy nő és egy sárkány ilyen békében ülni […]
Lightning Lightning (9/6/2014) - Lightning a Final Fantasy 13 konzol játék főszereplője. Lightning egy erős női karakter, egy gunblade nevű fegyverrel harcol. A játékban nagyon megfogott a sok helyen is megjelenő gyönyörű kék égbolt, így amint nekiláttam ennek a rajznak, már akkor tudtam, hogy szép kék égboltot szeretnék majd a hátteréül készíteni.
Virág a kertben Virág a kertben (8/6/2014) - A “Virág a kertben” az egyik legkedvesebb fantasy festményem. A képen egy régi stílusú, kék színű ruhát viselő, szőke hajú lány éppen egy virágot készül elvágni, amikor szeme sarkából megpillant valamit a kert másik végében. Vajon mit láthatott?